Logo
 

Magunkról

A GEPÁRD-FEN Kft 1994. május 1-jén alakult. Alapítói a magyarországi Gepárd 93 Bt. illetve a németországi FEN Fahrzeugtechnik Handel GmbH.
A korábban meglévő kétoldalú üzleti kapcsolatok továbbfejlesztése, bővítése céljából létrehozott társaság fő feladata egyrészt a FEN cég termékeinek magyarországi képviselete, másrészt a Magyarországon gyártott és a németországi minőségi követelményeknek is megfelelő alkatrészek németországi exportjának bővítése volt.
Kezdetben ez elsősorban a volt keletnémet típusok (IFA W 50, IFA L 60, Multicar, Barkas, Robur, Trabant, Wartburg, Simson) alkatrészeinek importját illetve exportját jelentette.
A kezdeti évek dinamikus fejlődését követően azonban egyértelművé vált, hogy amennyiben cégünk a fejlődés ütemét tartani, illetve fokozni kívánja, a fenti kifutó félben lévő típusok mellett valamilyen új tevékenységet is el kell kezdenie.
A felismerést azonnal tett követte, s már 1995-től a meglévő alaptevékenységgel párhuzamosan elkezdtük további országok irányába az export kibővítését, illetve külföldi, alapvetően európai gyártóművek teljes termékskálájának magyarországi képviseletét.
Jelenlegi exporttevékenységünk négy ország irányába (Németország, Lengyelország, Szlovákia, és Bulgária) rendszeres, de exportáltunk már Angolába és Vietnámba is.
Jelenleg közel 60 külföldi cég képviseletét látjuk el. Ezek közül többnek a kizárólagos magyarországi képviselete vagyunk. Itt most csak néhányat szeretnénk megemlíteni, mint például a lengyelországi WESEM, a csehországi TESLA, a német OPTIBELT, vagy az olasz RADEX.
Cégünk mottója: MINŐSÉGI TERMÉKET MEGFIZETHETŐ ÁRON !
Azért hogy ennek a feltételnek még inkább megfeleljünk, ez évre tervezzük az ISO minőségirányítási rendszer cégünknél történő bevezetését.
Terveink között szerepel továbbá az ON LINE értékesítés ez évi beindítása, amely lehetővé teszi, hogy termékeinkről az internet segítségével információhoz, s azonnali rendelési lehetőséghez jussanak vevőink.
Remélve, hogy rövid cégismertetőnk felkeltette érdeklődését, kérjük, tekintse meg cégünk választékjegyzékét, s biztos lehet benne, hogy talál benne olyan ajánlatot, ami mellett nem lehet csak úgy elmenni.
Köszönjük megtisztelő figyelmét!

Gepárd-FEN Kft. © 2010 | Utolsó módosítás: 2016. december 10.