Jelszó megváltoztatása

Regisztráció elfogadása után kapunk egy generált jelszót, amelyet bármikor meg tudunk változtatni.
A jelszó megváltoztatásához először be kell jelentkeznünk a fiókunkba.

Videó:

A felső menü jobb oldalán található BEJELENTKEZÉS gombra kattintva megadjuk a megjelenő űrlapon a felhasználónevet, és a jelszót. A bejelentkezés a bal felső sorban található Fiók nevünkre, majd a FIÓKADATOK gombra kattintva jutunk el a jelszót megváltoztatás oldalra. Itt megadjuk a jelenlegi jelszavunkat, majd az új jelszót is kétszer. Fontos, hogy az új jelszónak minimum 12 karakterből kell állnia és tartalmaznia kell kis- és nagybetűt és számot is.
A sikeres jelszó módosításról kapunk e-mailben is értesítőt.
Ha nem tudunk bejelentkezni, vagy elfelejtettük a jelszavunkat, akkor a felső menü jobb oldalán található BEJELENTKEZÉS gombra kattintsunk, hogy megjelenjen a bejelentkező űrlap. Az űrlap alján található ELFELEJTETT JELSZÓ-ra kattintva tudunk új jelszót kérni. Adjuk meg a Felhasználónevet vagy az e-mail címünket, hogy új jelszót igényelhessünk.
Ez után kapunk egy Jelszó visszaállítási kérés e-mailt, amelyben kattintsunk a KATTINTS IDE A JELSZAVAD MEGVÁLTOZTATÁSÁHOZ gombra. Ekkor a megjelenő oldalon megadjuk az új jelszavunkat. Fontos, hogy az új jelszónak minimum 12 karakterből kell állnia és tartalmaznia kell kis- és nagybetűt és számot is.
A sikeres jelszó módosításról kapunk e-mailben is értesítőt.

LOGGED OUT