Termékek keresése

A gepardfen.hu oldalon tudunk keresni termékeket a bejelentkezés nélkül is, de csak a bejelentkezés után látjuk a termék árát és a készletét. A BEJELENTKEZÉS gombra kattintva megadjuk a megjelenő űrlapon a felhasználónevet, és a jelszót.

Videó:

Termék keresést több módon lehet a gepardfen.hu oldalon. Első lehetőség, hogy a felső menüben található kívánt kategóriára kattintva vagy a felső menüben található TERMÉK VÁSÁRLÁSA gombra kattintás után megjelenő oldalon található kívánt kategóriára kattintva érjük el a termék kategória oldalt, ahol megkereshetjük az adott terméket.

A másik lehetőség, hogy a felső menü jobb oldalán található TERMÉK KERESÉSE mezőbe vagy a felső menüben található TERMÉK VÁSÁRLÁSA gombra kattintás után megjelenő oldalon található keresési mezőbe írjuk a Termék nevét, vagy a Kategóriáját, vagy a Gyártóját, vagy a Gyári kódját, vagy az Árukódját.

Ha a Gyári kódját, vagy az Árukódját írjuk az adott terméknek, akkor megkapjuk a konkrét terméknek az oldalát. Ha Termékkategóriát, vagy Gyártót írunk a keresőbe, akkor egy termék találati listát kapunk ahonnan ki tudjuk választani a kívánt terméket.

LOGGED OUT