Termékek rendelése

A gepardfen.hu oldalon csak a bejelentkezés után tudunk leadni rendelést, addig sem a termék árát, sem a készlet adatokat nem látjuk. A BEJELENTKEZÉS gombra kattintva megadjuk a megjelenő űrlapon a felhasználónevet, és a jelszót.

Videó:

A bejelentkezés után már látni fogjuk a termék árát, és a készlet információkat. A kiválasztott termékkategóriában, vagy keresett termék listában az adott termék mellett található a termék kép, ár, gyári kód, árukód, készletadat, a rendeléshez leadni kívánt darabszám, majd a végül a KOSÁR gomb. Miután megadtuk a kívánt darabszámot, a KOSÁR gombra kattintva tudunk rendelést leadni. Arra is van lehetőség, hogy a termék képre kattintva az adott termék fotóját kinagyítva is megnézhessük.

A termék rendelésekor a jobb felső sarokban látható kosár ikonnál látjuk a leadott termék darabszámot. A kosár ikonra kattintva látjuk a leadott rendeléseinket.

A KOSÁR oldalon még módosíthatjuk a rendelést, törölhetjük a terméket, megadhatunk új rendelési darabszámot, vagy még új termékeket is. Ha rendben találtuk a rendelést, akkor a TOVÁBB A PÉNZTÁR-hoz gombra kattintva tudunk a PÉNZTÁR oldalra jutni, ahol véglegesítjük a rendelést.

A PÉNZTÁR oldalon megjelennek a céges adatok automatikusan kitöltve. Ezeket módosíthatjuk is, ha szükséges. Kiválasztjuk a szállítás módját, elfogadjuk a kötelező Általános Szerződési Feltételeket, és a MEGRENDELÉS ELKÜLDÉS-re gombra kattintva leadjuk a rendelést.

A rendelés leadása után kapunk egy visszaigazoló oldalt a rendelés részleteiről, továbbá egy visszaigazoló e-mailt is. A bal felső sorban található Fiók nevünkre, majd a RENDELÉSEK gombra kattintva is láthatjuk a rendeléseinket.

LOGGED OUT